Kerepesi Tibor

„Aki embernek hitvány…….”

2016. szeptember 19. - Kerepesi Tibor

„Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan” (Tamási Áron)

Nézem, hallgatom (na jó csak mértékkel, mert káros az egészségre) Magyarország miniszterelnökét, aki azt tudja mondani a saját szájával, hogy a kommunisták olyanok, mint a terminátor. Ha darabjaira szóródnak is szét pártokban, az elemeikből újra összeállnak. Ő már csak tudja, hiszen a Kommunista Ifjúsági Szövetség alapszervezeti titkára volt már középiskolás korában és ezt folytatta az egyetemen is. Jó, volt otthonról indíttatás, hiszen az apuka függetlenített Magyar Szocialista Munkáspárt pártitkárként tengette éveit, most meg nagyvállalkozó. De ott van bajszos „Köteles” László, mint a másik fő kommunistázó, aki azért az MSZMP Központi Bizottságának munkatársaként is kereste meg a vajas zsemlére valót. De nagy meglepetés nincs, hiszen a Fidesz tele van szélkakasként viselkedő volt káderekkel. Jó, a többi párt is el van látva belőlük szép számmal, de erről a félresikeredett evolúcióról már írtam.

Lesz ez a semmire se jó, semmire se használható népszavazás október 2-án.

Kissé messzebbről nekifutva, a magyarok a Kárpát-medencébe az akkori népvándorlás következtében, részben az üldöző népek elől, részben a jobb „legelők” reményében érkeztek.

14333819_1080749472045445_7678302824821271875_n.jpg

Erről Szvatopluk Morva fejedelem sokat tudna mesélni, de hát ő 984-ben meghalt. Aztán, amit mi a „kalandozások korának” hívunk, az gyakorlatilag Európa egy részének kirablása volt. Aztán úgy ahogy, főleg jó diplomáciai érzékkel és sok vérrel beilleszkedtünk Európába. Gyakorlatilag a honfoglalás volt az utolsó olyan háború, amit mi magyarok saját erőből megnyertünk. A tatárok ugye visszamentek Ázsiába, a törököket a habsburgok vezetésével vertük ki (aztán meg is kaptuk őket ~400 évig), a német megszállást a szovjet csapatok szüntették meg és persze ők is maradtak egy kicsit. Egy valami marad meg nekünk az évszázadok alatt a saját nacionalizmushajlamunk. Az a fajta nacionalizmus, amivel lehet uszítani, kampányolni és mindig rosszul jön ki belőle a magyarság. Ez a nacionalizmus nem keverendő össze az építő hazaszeretettel. Ezt a nacionalizmust történelmünk során a hatalom megszerzésére és megtartására használták ki olyan (gaz-) emberek, akik megpróbálták mindenkivel szembe fordítani a magyarságot, sokszor saját állampolgáraikkal is. Szerencsére azért mindig elbukott, de az ország, a magyarság végül nagy árat fizetett érte.

Az európai történelem első migrációs terhelése, pont a magyarok nevéhez fűződik 1956-os forradalom leverését követően. Az akkor ~ 200.000 ezer menekültet a világ, főleg Európa nem toloncolta vissza, ami börtönt vagy esetleges kivégzést jelenthetett volna a menekülőknek, hanem befogadta és elosztotta az országok között. Erre mi most a háború elől menekülőket inkább visszaküldenénk vagy oldja meg más a problémát, mert a kommunista gyökerekkel rendelkező nacionalista vezetés ettől elzárkózik!

A hétvégi pozsonyi EU-s csúcson odáig jutott a magyar diplomácia, hogy gyakorlatilag egyedül maradt a többi uniós országgal szemben. Bár tudjuk, hogy a magyar diplomácia kristálygömbje, az „egyetlen és hiteles” megoldási javaslatot adja a kormánynak, de ebből a jóslásból nagyon senki sem kér. Mint az egyszeri autós viccben amikor a sofőr szembe megy a forgalommal és a rádiós figyelmeztetésre ami jelzi a többiekkel, hogy „Egy őrült szembe megy a forgalommal” az a reakció, hogy „Egy? Itt mindenki szembe jön!”.

14333575_1351772904864881_1056837661256461326_n.jpg

Olyan apróságok, hogy nincs és nem is lesz kötelező kvóta, nem nagyon zavarja a kormány propaganda gépezetét, amelyik lassan már mindent bevet a gyűlölet kampányába ami kéznél van, hogy sikeres legyen a senkit semmire nem kötelező népszavazás. Polgármesterek a kormánytagokkal karöltve lázítják a lakosságot, lázítják a szegényeket, lázítják a cigányokat! A legalja az volt amikor a cigányságot azzal próbálták rávenni a részvételre, hogy a segélyeik veszélyben vannak. Ezzel az egy kijelentéssel Lázár János is az mondta, hogy ez a népcsoport csak arra jó, hogy segélyeket kapjon! Nem azt mondta, hogy veszélyben van egy olyan program, ami a cigányság munkához jutását segítené (ilyen nem is lehet veszélyben, mert nincs), mert át kell csoportosítani a pénzeket. Azt mondta, hogy a cigányság csak segélyekből élhet (Érdekes, hogy közben több tízezer betöltetlen állás van Magyarországon, amiket vendégmunkásokkal akarnak feltölteni). Ebben nem csak az a szörnyű, hogy hazugság, hanem az, hogy innen csak egy lépés, hogy azt is kimondja, hogy a többségi társadalom azért nem tud magasabb életszínvonalon élni, mert a cigányságot is el kell tartania. De ez majd egy következő gyűlöletkampány része lehet.

Mert mi is az a kérdés, amire a gyanútlan, átvert és megtévesztett állampolgár szavazhat október 2-án?

„Akarja-e, hogy az Európai Unió

az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is

előírhassa nem magyar állampolgárok

Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

Valaki árulja el, ebben a kérdésben, hol szerepelnek muszlimok, migránsok vagy bármilyen népcsoport? Ebben egyedül a „nem magyar állampolgárok” szerepelnek! Nem kell nagyon kifordítani az agyamat ahhoz, hogy egy gyűlöletkeltés célul tűző kormányzatnak ezzel távolabbi céljai is lehetnek! (Ha csoportokat megfosztatnának állampolgárságuktól - volt már ilyen a világtörténelemben - akár ki is lehet toloncolni azokat az országból?)

Vannak egyéb problémák is! Egy népszavazási kérdést úgy kell feltenni, hogy érvényes és eredményes referendum esetén egyértelmű kötelezettsége legyen a törvényalkotásnak. Nos erről a kérdésről ez nem mondható el. Nyilatkozati szinten nagyjából az jött át: hogy majd kitalálunk valamit…

Nemzeti érdeknek nevezik ezt a népszavazást, úgy, hogy ennél fajsúlyosabb kérdésekben, pont ez a kormány lehetetleníti el a népszavazás intézményét!

Ugye, aki menekülőnek nem ad menedéket az embernek hitvány, tehát magyarnak........... (és ők beszélnek nemzeti érdekekről)

A legegyértelműbb üzenet az volna az uszítás ellen, ha érvénytelen volna az október 2-i referendum, ha a választára jogosultak közül, legalább 4,5 millióan (reményeim szerint lényegesen többen) otthon maradnának és csak a mutató és gyűrűs ujjuk által közrefogott ujjukat mutatnák orbánéknak!

14117795_1204973019522719_6744938021296161754_n-1.jpg

                                                                                                                             (képek forrása: internet)

A bejegyzés trackback címe:

https://kerepesi-tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr9211722847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mérnork 2016.09.20. 13:33:59

"Ezzel az egy kijelentéssel Lázár János is az mondta, hogy ez a népcsoport csak arra jó, hogy segélyeket kapjon!"
Ha egyszer ez a büdös nagy igazság kb. a 90%-ukra...;-)
Ja persze jók még vasazni, megélhetési bűnözni, lányokat futtatni, bodzát szedni és más hasonlóan fontos és hasznos dologra.

saci02 2016.09.20. 14:21:54

@Mérnork: plusz befosatni oket, hogy menjenek el nemmel szavazni. Azt elfelejtetted...

Medgar 2016.09.20. 14:31:09

"Kissé messzebbről nekifutva, a magyarok a Kárpát-medencébe az akkori népvándorlás következtében, részben az üldöző népek elől, részben a jobb „legelők” reményében érkeztek."

Csak csendben kérdezem, hogy mi lett az itteni népekkel?

sunabajnok 2016.09.20. 15:17:46

Így vagy úgy, de szívunk. Ha beengedjük azt a több milliót, akkor is, ha elmegyünk úgy 5-6 országba beállni a háborúba ( ki dönti el miért x oldalán harcoljunk?) Mindkettő egy kisebb vagyon. Nem mellesleg az én honfitársam ne hajon meg egy olyan háborúban, ami Amerika sara évtizedek óta.....
Amúgy vicces, hogy eu- ról beszélünk ha le kell hívni a támogatásokat, merazjár.... De ha segíteni kell, akkor rögtön Balkánra váltunk. Van egy ilyen népcsoportunk nem?
Ki és honnan szedte, hogy lakást kell kapniuk? Nem kell lakást kapniuk. A lakhatást kell biztosítani. Szálláson. Pályázhat önkormányzati lakásra, DE NEM KELL KAPNIA!
Nem hagyja a qrmány objektíven gondolkodni a népet a témáról, hanem butítja. Butítja úgy, hogy Brüsszel feldob menekültenként egymilliót havonta, akkor az összeset magunknak akarjuk majd.

Bicepsz Elek77 2016.12.27. 10:42:17

Tipikus Szdsz es hazudozas:
Egy rakat háború volt, amit Magyarország megnyert!!
A mongolokat senki sem birta megallitani, de kesobb a mamelukok Al-Dzsalutnal, majd V Istvan is visszaverte oket(kisebb seregeket).
A torokok ellen csak egy Habsburg-lengyel-orosz koalíció volt kepes eroteljesen es sikeresen fellepni(az oroszok jelentos torok eroket kotottek le Azov ostromaval).
I. raelben kellene ilyen okosakat mondani hogy pl. 30000 zs vs 7000 arab(1947)az nem oda tulero....
süti beállítások módosítása